Украинските сили са свалили 26 от 28 дрона, с които Русия е атакувала Украйна през нощта,

...
Украинските сили са свалили 26 от 28 дрона, с които Русия е атакувала Украйна през нощта,
Коментари Харесай

Украйна унищожи 26 руски безпилотни самолета за една нощ

Украинските сили са свалили 26 от 28 дрона, с които Русия е атакувала Украйна през нощта, заяви Ройтерс, като се позова на Киев.
Произведените в Иран безпилотни самолети са били унищожени над елементи от Източна, Южна и Югоизточна Украйна, допълват от военновъздушните сили.
Губернаторът на Запорожка област съобщи в " Телеграм ", че две дами са били ранени, когато парчета от свалени дронове са блъснали жилищна постройка в регионалната столица Запорожие.
" Две дами бяха ранени в резултат на нощно нахлуване от безпилотни самолети " Шахед " в Запорожие. Отломки от дронове са провокирали пожар, който е засегнал семейства в жилищен регион. Спасителите бързо са потушили пламъците. Подробностите за удара се ревизират. Терористична Русия продължава войната си против мирните хора ", се споделя в изказването на началника на регионалната администрация, предаде Укринформ.
Прокурорите в източната Харковска област оповестиха, че в ресторант, магазин и офиси са били развалени от парчета от три безпилотни самолета.
Украинските Военновъздушни сили прибавиха, че нощната офанзива на Русия е включвала няколко типа ракети, само че не предоставиха повече детайлности.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР